Huis te koop op de Korfgraaf 3c te Hellouw.

30 oktober 2018

Omschrijving

Royaal vrijstaand woonhuis met kantoor, berging en carport

Heerlijk wonen in ruimte en comfort !

In het gemoedelijke Waaldorp Hellouw staat dit magnifieke woonhuis op maar liefst 810 m² grond. De functionele woonruimtes in combinatie met de logische plattegrond maken dit tot het ideale huis voor een dynamisch gezin. De garage is omgevormd tot kantoor en heeft een eigen entree, zodat werk c.q. praktijk aan huis tot de mogelijkheden behoort. Ook de ombouw naar slaapkamer met badkamer op de begane grond is relatief eenvoudig. Het huis is gebouwd in 1992, heeft een inhoud van 500 m³ en het woonoppervlak telt 138 m². In de riante achtertuin vindt u o.a. diverse terrassen, een groot gazon en een houten tuinchalet. Aan de achterzijde grenst het perceel aan het voetbalveld. Kortom, u heeft volop privacy! klik hier voor meer informatie.

 

 
     
Copyright ©2009 Consultare | Powered by Air-Time | Hosting by SurfHost