Nieuw Å krabl/Consultare orgelkas Gereformeerde Gemeente Kerk Aalburg

18 February 2013

Nieuw te bouwen orgelkas ter voorbereiding van de bouw van een nieuw mechanisch pijporgel met 15 tot 18 registers.

De kas zal conform ontwerp worden uitgevoerd in massief eiken. De nieuwe frontpijpen zullen worden uitgevoerd in 75% tin en 25% lood. De frontpijpen zullen de juiste mensurering krijgen voor een eventueel nieuw te bouwen orgel. Het snijwerk alsmede de balustrade zullen ook in massief eikenhout worden uitgevoerd en dezelfde kleurstelling krijgen als de orgelkas zoals bepaald voor het overige kerkinterieur.

Realisatie: medio februari 2013.

Impressie van de bouw van het orgel:

Impressie opbouw orgelkas:

15 maart j.l. was de officiële ingebruikname van het nieuwe kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Aalburg waarbij Skrabl/Consultare de nieuwe orgelkas met frontpijpen en balustrade hebben mogen bouwen.

 
     
Copyright ©2009 Consultare | Powered by Air-Time | Hosting by SurfHost